Kategoriler
Proje Haberleri

Efeler Umurbey Villaları satışları devam ediyor

Efeler Umurbey Villaları projesi oldukça ilgi çeken bir projedir. İlmek İnşaat tarafından yapılandırılan bu proje geniş ve konforlu odalara sahiptir. Proje Aydın İli, Efeler İlçesi, Umurlu Mahallesi’nde yer almaktadır. Konumu, fiyatı ve özellikleri bakımından dikkat çeken bu villalar incelenebilir ve ilan kapsamında bilgi alınabilmektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sizlerin ihtiyaç duyduğu özellikler kapsamında bu proje geliştirilmiştir. Çeşit çeşit özellikleri, geniş alanları ve muhteşem konumuyla sizlere sunduğu bu evleri değerlendirmeniz mümkündür. Odaları geniş ve ferah olmak üzere dizayn edilmiştir. Bu proje kapsamında otopark bulunmaktadır. Ayrıca giyinme odası da vardır. Mutfağın geniş ve konforlu olması da dikkat çeken özelliklerindendir. Ebeveyn banyosu da bulunan bu evin geniş ve ferah olduğunu söylemek mümkündür. Sizler bu şekilde konut hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca ısıtma sistemi olarak ise yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Bu şekilde evin genel özelliklerinden bahsetmek mümkündür.

Efeler Umurbey Villaları konumu ve fiyat bilgisi

Bu evlerin konumu alıcıya oldukça kolaylık sağlamaktadır. Bu projede yürüme mesafesi olarak birçok yere ulaşım sağlamaktadır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evlerde ihtiyaçlarınızı kolay bir biçimde karşılayabilirsiniz. Bu şekilde sizler yürüme mesafesinde bu yerlere ulaşmanız mümkündür. Marketin hemen yanında olan bu ev sizlere avantaj sağlamaktadır. Sağlık kurumlarına yakın olması da dikkat çeken özelliklerindendir. Ayrıca ulaşım olarak otobüs durağına yürüme mesafesindedir. Konum imkanının oldukça iyi olması ilgi çeken özelliklerinden biridir.

Brüt 305 metrekare, net 185 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip evlerin fiyatları 1 milyon 390 bin TL’den başlamaktadır.

Bu şekilde Efeler Umurbey Villaları projesinin genel özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu projedeki villalardan birini değerlendirmek istiyorsanız daha fazla bilgi almanız mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (546) 510 49 52 numaralı telefonu adresini ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…