Kategoriler
Proje Haberleri

Eflatun Park Fenerbahçe satışları başladı

Eflatun Park Fenerbahçe projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cihandar Yapı İnşaat Sanayi tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 normal daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 143 metrekaredir. 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 261 metrekare ile 268 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş bahçe alanı, bahçe şöminesi, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Bodrum katında 3 metrekarelik depo yer almaktadır.

Dubleks dairelerde daha geniş merdiven sahanlığı ve şömine bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Dairelerde ada tip mutfak bulunmaktadır. İçerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra konutların zeminine parke uygulanmaktadır. Çamaşır odası, çift klima, panjur ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Eflatun Park Fenerbahçe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Fenerbahçe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olmakla birlikte deniz manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup Avrasya Tüneli, boğaz köprüleri, sahil, hava limanı, E-5 ve tren istasyonuna yakın mesafede yer almaktadır. Dolmuş, Marmaray, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları da yakın civarda bulunmaktadır.

Eflatun Park Fenerbahçe fiyatları ne kadardır?

Eflatun Park Fenerbahçe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 143 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 261 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 6.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 268 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 6.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 359 14 14 veya 0 (533) 548 91 92 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version