Kategoriler
Proje Haberleri

Eftelya Konutları Aksu satışları başladı

Eftelya Konutları Aksu projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tunç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede tek blok içerisinde 1 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede tek blok içerisinde 1 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 45 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Amerikan mutfak modeline sahip olan konutlarda ankastre mutfak seti yer almaktadır. Konutların zeminine laminant parke uygulanmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde ise duşakabin yer almaktadır. Daireler görüntülü diafon sistemine sahiptir. Antre girişinde ise vestiyer bulunmaktadır.

Eftelya Konutları Aksu konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz. Havalimanına, Lara plajlarına ve turizm oteller bölgesine 5 dakikalık mesafededir.

Eftelya Konutları Aksu fiyatları ne kadardır?

Eftelya Konutları Aksu projesinde bulunan, brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 550 bin TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 345 55 01 veya 0 (532) 232 83 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…