Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ege Adaları Evleri projesinde panaromik manzara

Adadaki manzaranın boydan boya göründüğü Ege Adaları Evleri, Sabancı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Önümüzdeki ağustos ayında teslimlerine başlanması beklenen proje, Urla’da yükseliyor.

Projede toplam yedi adet villa bulunuyor. Yarımadaya konumlandırılan projedeki villalara deniz ve orman manzaraları eşlik ediyor. Urla’nın Çeşmealtı kasabasında yükselen proje, bahçe alanlarıyla birbirinden ayrılmış, bitişik duran yedi adet villadan oluşuyor.

Taş villalarının bahçe duvarları ve zemini binalarla uyum sağlayacak taş desenleriyle kuruluyor.

Yazlık olarak kullanılabilecek, kiralanabilecek; emekli ya da evden çalışanlar için birebir konseptte olan villalar yatay mimarili olarak inşa ediliyor. Evlerin dördünün önünden arka kısmına olan ölçüsü, uzunluk ölçüsünden daha yüksek değere sahip durumda. Projedeki villaların bahçe alanı bulunuyor.

Ege Adaları Evleri villa seçenekleri

Ege Adaları Evleri projesinde, yedi adet villa bulunuyor. İzmir’in Urla ilçesinde yer alan projedeki 4 oda ve 1 salonlu tripleks tipindeki villalar, cumbalı olarak inşa ediliyor. Tarihi mimariyi bünyesine alan projedeki taş villalar 165 metrekare büyüklüğüne sahip durumda.

Net büyüklüğü 140 metrekare değerinde olan villalarda lavabo, lavabo-banyo ve yatak odası bulunuyor. Villaların yatak odası büyüklüklükleri 11.20 metrekare ile 15.96 metrekare arasındaki değerlerle değişiyor.

Konutlarının deniz manzarasına hâkim olduğu projedeki banyo-lavaboların büyüklük değerleri 4.76 metrekare ile 5.97 metrekare arasındaki değerlerinde bulunuyor.

Eşyalarıyla teslim edilen villalarda yerden ısıtma sistemi bulunuyor.

Ege Adaları‘ndaki villalar ne kadar?

Ege Adaları Evleri projesindeki villalar, 1 milyon 550 bin lira ile 1 milyon 650 bin lira olmak üzre iki fiyat seçeneğiyle satışa sunuluyor. Satın alımlarda takas kabul ediliyor. Bahçeli konutların satın alımında kredi kullanılabiliyor.

Villalar nereye inşa ediliyor?

Güvendik Mesire Yeri’ne yürüme mesafesinde inşa edilen villa projesi, deniz kenarına ve sahile yakın mekânlara yaklaşık 1,70 kilometre uzaklıklarda bulunuyor.

Adres: Güvendik Mahallesi, 255. Sokak, Çeşmealtı – Urla/İzmir

Telefon: 0(532) 766 89 83

 

Exit mobile version