Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Adaları Evleri satışları devam ediyor

Ege Adaları Evleri projesi lüks mimari yapısı ve eşsiz deniz manzarasıyla sizleri bekliyor. İzmir Urla’da bulunan proje Sabancı İnşaat Ltd. Şti. Tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 7 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca villalar bahçeli ve tripleks yapıdadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 7 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca villalar bahçeli ve tripleks yapıdadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Villaların üst katında; 2 oda ve 2 odaya ait 2 adet banyo bulunmaktadır.

Giriş katında açık mutfak, salon ve 1 adet tuvalet bulunmaktadır. Bahçe katında ise 1 oda ve kendine ait banyo, açık mutfak ve salon yer almaktadır. Villaların dış cephesinde Urla Taşı cephe uygulaması yapılmıştır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi ve multi sistem soğutma sistemi altyapısı bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Mutfak, Amerikan mutfak özelleğindedir. Ayrıca bulaşık makinesi, üçlü ankastre mutfak seti ve set üstü ocak bulunmaktadır. Bunun yanı sıra klima, panjur, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi ve şofben gibi birçok özellik yer almaktadır.

Ege Adaları Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Ege Adaları Evleri projesi, İzmir’in Urla İlçesi Güvendik Mahallesi’nde bulunmaktadır. Villaların her biri İzmir Körfezi’ni görecek şekilde denize görmektedir. Ayrıca konutlar doğa manzarasına da sahiptir. Ulaşım olarak toplu taşıma araçlarından dolmuş kullanabilirsiniz.

Projede bulunan brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı ise 4 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 754 35 74 veya 0 (532) 200 99 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…