Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Birlik Dört Mevsim Termal Konakları satışta

Ege Birlik Dört Mevsim Termal Konakları projesi Ege Birlik İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçiriliyor. Site Aydın ili, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Peki bu blokta daire fiyatları ne kadar? Fiyat bilgilerine haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu konut projesi 4 katlı 6 adet konut bloğu ve villalardan meydana gelmektedir. 4 katlı bloklardan zemin katlarında ticari üniteler, normal katlarda ise daireler yer almaktadır. Bu konut bloklarından toplam 60 adet konuta yer verilmektedir. Bunların dışında iki katlı olarak tasarlanan toplam 125 adet villa bulunmaktadır.

Site içerisinde 2+1 ve 3+1 tip dairler ile 3+1 ikiz dubleks villalar yer almaktadır. Ege Birlik 4 Mevsim Termal Konakları projesinde iki katlı 3+1 ikiz dubleks villalar brüt 130, net ise 100 metrekare büyüklüğe sahip. Konut bloklarında ise 24 adet net 80 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler bulunuyor. Ayrıca 36 adet net 95 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler yer almaktadır.

Ege Birlik Dört Mevsim Termal Konakları fiyatları ne kadar?

Termal konut projesindeki konut bloklarında yer alan brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Güzelçamlı Milli Park yolu üzerinde Termal sıcak su kaplıca bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje firmanın son 10 yılda hayata geçirdiği 12. projesidir. 2020 yılı Haziran ayı içerisinde inşasına başlanan termal konut projesinde daire teslimleri ise hemen yapılmaktadır.

Diğer projeler ile bu termal konut projesi arasındaki en önemli özellik bu projeye J-845 termal kuyudan çift hat ile getirilen termal özellikli sıcak suyun olması. Termal projede kapalı yüzme havuzu, ayrıca 16 adet açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bunların dışında güvenlik, sosyal alanlar, açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar da mevcut.

Konut projesi Davutlar – Güzelçamlı yoluna 1 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje Sevgi plajına 2 km, Dilek yarımadası Millipark’a 5 km mesafede yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için 0530 828 55 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…