Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Birlik Sealight daireleri satışta

Ege Birlik Sealight daireleri, brüt 55 m2 – net 50 m2 büyüklüğünde olan 1 + 1 odalı dairelerdir. Özellikle mimari yapısı ile dikkat çeken bu proje, Ege Denizi manzarasına sahiptir. Ayrıca deniz manzaralı olmayıp farklı cephelere bakan daireler de mevcuttur. Plaja yakın olması ile birlikte bahçesinde açık yüzme havuzu da bulunan bu konutlar çok dayanıklıdır. Çünkü inşaatta C 25 üstü beton sınıfından malzemeler kullanılmıştır. Deprem yönetmeliğine ve ayrıca yalıtım yönetmeliğine uygun olan konutların içine ankastre beyaz eşyalar mevcuttur. Yukarından bakıldığında “M” şekline benzeyen bir yapıdadır.

Çocuk yüzme havuzu imkanına da sahip olan bahçenin sürekli kamerayla izlenmesi önemli bir detaydır. Bununla birlikte 7 / 24 güvenlik hizmeti mevcuttur. Son derece konforlu ve güvenli olan bu konutların yanı sıra, kapalı otopark hizmeti de bulunur.

Ege Birlik Sealight konutları nerededir?

Ege Birlik Yapı’nın bu projesi, Aydın’ın Kuşadası ilçesindedir. Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki Kadınlar Denizi Caddesi üzerinde yer alır. Ayrıca bu konut, cephesi kapanmayacak şekilde denize bakmaktadır. Proje alanı yakınlarında çok sayıda otel, cami ve diğer site alanları da bulunur. Ayrıca Ege Birlik Sealight projesi, benzer adı taşıyan Ege Birlik Seasight projesiyle karıştırılmamalıdır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Toplamda 98 daireden meydana gelen Ege Birlik Sealight projesinde kişiye özel ödeme koşulları söz konusudur. Daire fiyatları ise en az 750.000 TL’den başlamaktadır. Sahil bölgelerindeki 5 yıldızlı otelleri andıran konutların içi eşyalıdır. Bununla birlikte kaliteli banyo Hiltonları, gizli led ışık bandı ve asma tavan da dairelerde mevcuttur. Dolayısıyla Kuşadası satılık yazlık ilanları arasında bu seçenek de mutlaka değerlendirilebilir. Anahtar teslimleri Haziran 2021’de başlayacak olan bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 657 29 29 numarasını aramak gerekir.

Proje ile alakalı başka bir içeriğe ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Exit mobile version