Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Birlik Seasight Kuşadası’nda yükseliyor

Ege Birlik Seasight Kuşadası projesi Ege Birlik İnşaat A.Ş. firması güvencesi ile Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Ege Birlik firmasının yeni projesi 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. W şeklindeki tek konut bloğundan meydana gelen projede toplam 98 adet rezidans ev yer alıyor.

Bina özellikleri neler?

Bina özellikleri arasında asansör, hidrofor, kamera sistemi, ısı yalıtımı, güvenlik, jeneratör, kapalı garaj bulunmaktadır. Bunların dışında açık otopark, uydu sistemi, yangın merdiveni, su deposu, açık yüzme havuzu gibi özelliklerde mevcut olacak.

Ege Birlik Seasight Kuşadası projesinde bulunan evlerin tümü 1+1 tip daire alternatiflerinden meydana geliyor. 1+1 tip konutları büyüklükleri ise brüt 55 metrekare, net ise 50 metrekare büyüklüğündedir.

Daire özellikleri neler?

Dairelerde amerikan mutfak, beyaz eşya, duvar kağıdı, hırsız alarmı, amerikan kapı, alüminyum doğrama var. Bunların yanı sıra ayrıca asansör, buzdolabı, ebeveyn banyosu, duşa kabin, fiber internet mevcuttur. Görüntülü diafonun bulunduğu dairelerde intercom sistemi, set üstü ocak, çamaşır makinesi, şofben gibi özellikler de yer alacak.

Kişiye özel ödeme alternatiflerinin yer aldığı denize sıfır konumdaki projede dairelerin tamamı balkonlu olacak şekilde tasarlandı. Konut projesindeki evler beş yıldızlı otel konseptinde ve full eşyalı olarak alıcısına teslim ediliyor. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

Ege Birlik Seasight Kuşadası projesi 2021 yılı Haziran ayında teslim edilecek. Projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Ege Birlik Seasight Kuşadası  fiyatları ne kadar?

Ege Birlik Seasight Kuşadası projesinde yer alan brüt 55 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlıyor.

Açık yüzme havuzunun yer aldığı projede ayrıca çocuk yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, plaj var. Bunların dışında deniz manzarası, kapalı otopark gibi bir çok sosyal alan da yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Kuşadası’nın en önemli plajlarından biri olan Kadınlar Denizi plajına 20 metre mesafede yer alıyor. Konut projesi Kadınlar Denizi Mahallesi, Kadınlar Denizi Caddesi, No:45 Kuşadası / Aydın adresinde yer alıyor.

Tel: 0530 828 55 25