Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Vadisi nerede

Sinpaş GYO firmasının güvencesi ile Ege Vadisi projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen proje Ankara ilinin merkezi ilçelerinden Çankaya’da yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çeken proje yoğun ilgi görüyor. Avantajlı fiyatları ile alıcılarına sunulan Ege Vadisi projesi 49 katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 887 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Hız kesmeden çalışmalarına devam edilen projenin bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan proje Ankara iline bağlı bulunan Çankaya ilçesinde hayata geçiriliyor. Lokasyon olarak da avantajlı bir konumda bulunan proje Yukarı Dikmen Mahallesi’nde yükseliyor. Ege Vadisi projesi No:648 Cadde no:1’de bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Ege Vadisi projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 4+1 konut tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 73 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 73 metrekare, 2+1 konutlar da 112 metrekare olarak planlanmış durumda. Söz konusu olan projede bulunan 4+1 konutlar ise 215 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Ege Vadisi projesi kapsamında hayata geçirilmekte olan konutlar daire tipleri ve konut büyüklükleri göz önünde bulundurularak ücretlendiriliyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 415 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar ise 526 bin 279 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Son olarak ise 4+1 konutlar 1 milyon 81  bin 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0549 827 47 09