Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ege Vadisi projesindeki faiz oranı düşürüldü

Çankaya ilçesinin Oran semtinde bulunan Ege Vadisi projesi, 6 bin 905 metrekare büyüklüğünde arsa alanı üzerinde yer alıyor. Sinpaş GYO tarafından hayat bulan projede altı blok; altı blok içerisinde toplam 892 adet daire yer alıyor.

Bazı dairelere göl, orman ve şehir manzaralarının eşlik ettiği projedeki mekânların bazıları, Ege Bölgesi’nin kültürel mimarisinden esinlenmiş durumda. Satın alımlarda yüzde 0,75 faiz oranıyla 120 ay vadede ödeme seçeneği bulunuyor. Söz konusu projedeki satın alımlarda yüzde 0,79 oranlı faiz uygulanıyor.

Ege Vadisi daire tipleri

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki 1 oda ve 1 salonlu daire tipleri 73 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salonlu daire tipleri 112 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salonlu daire tipleri 172 metrekare büyüklüğünde, 4 oda ve 1 salonlu daire tipleri ise 215 metrekare büyüklüğündeki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Projedeki daire fiyatları

Geniş balkonlara yer verilen Ege Vadisi projesindeki 1 odalı ve 1 salonlu daire tipleri 465 bin liradan başlıyor. Kapalı yüzme havuzu ve SPA gibi çok sayıda sosyal olanakları bulunan projedeki 2 odalı ve 1 salonlu daire tipleri 607 bin 660 liradan başlayan fiyatlarla alıcısına teslim ediliyor. Yukarı Dikmen Mahallesi’ne inşa edilen projedeki 3 odalı ve 1 salonlu daire tipleri 953 bin 207 liradan başlayan seçeneklerle sunuluyor.

Mogan Gölü, ODTÜ Ormanı ve şehir manzaralarına sahip projedeki 4 odalı ve 1 salonlu daire tiplerinin fiyatı 1 milyon 92 bin 152 liradan başlıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Projede; AVM, restoranlar, kafeteryalar, manav, mağaza ve market gibi alışveriş alanları bulunuyor. Ayrıca, kamelyalar, yürüyüş yolları, banklar da site alanına eşlik ediyor. Uzunluğu 60 metre olan kapalı yüzme havuzuna yapay bir kumsal eşlik ediyor. Projede; çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, SPA ve sauna da yer alıyor.

Ege vadisi nerede yükseldi?

Adres: Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde No:1, 06450 – Çankaya / Ankara

Telefon: 444 19 74