Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Vadisi teslimleri yaklaşıyor

Ankara şehrine bağlı olan Çankaya ilçesinde Ege Vadisi projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Ege Vadisi projesi bünyesinde 887 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje kırk dokuz katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar yukarı Dikmen Mahallesi’nde inşa ediliyor. Ege Vadisi projesi No:, 648. Cadde No:1’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Ege Vadisi projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 73 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 1+1 konutların fiyatları 413 bin TL’den başlıyor. Ege Vadisi projesinde bulunan 2+1 konutlar 517 bin 165 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 dairelerin fiyatları ise 866 bin 510 TL’den başlıyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar da 1 milyon 81 bin 155 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.