Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ege Vadisi’nde yüzde 0,79 faiz oranlı kredi imkânı

Oran’da inşa edilen Ege Vadisi projesi altı blok içerisinde toplam 892 adet daireyi içeriyor. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen proje, 6 bin 905 metrekare genişliğindeki arsa alanında bulunuyor. Ege Bölgesi’ndeki bazı mekânların konseptini taşıyan projedeki daireler göl, orman ve şehir manzaralarını görüyor. Projedeki dairelerin teslimi ise hemen yapılıyor.

Çankaya’da konumlandırılan projeden daire satın alımlarında anlaşmalı banka aracılığıyla yüzde 0,79 faizli 120 ay kredi seçeneği sunuluyor. Açık otoparka ve kapalı otoparka sahip proje kameralı ve canlı güvenlik hizmetleriyle aralıksız olarak korunuyor.

Ege Vadisi‘nde sosyal donatılar

Ege Vadisi’nde AVM, restoranlar, kafeteryalar, manav, mağaza ve market gibi alışveriş alanlarının yanı sıra kamelyalar, yürüyüş yolları, banklar yer alıyor.

Kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, SPA ve sauna da projenin sosyal donatıları arasında. Geniş peyzaj alanlarına sahip projedeki 60 metre uzunluğundaki kapalı yüzme havuzu ise yapay bir kumsala sahip durumda.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Mogan Gölü, ODTÜ Ormanı ve Başkent manzarasına sahip daire seçeneklerinin yanı sıra teraslı ve bahçeli daire alternatifleri de bulunuyor.

Geniş balkonların bulunduğu projedeki dairelerde merkezî ısıtma sistemi kullanılıyor. Ege Vadisi‘ndeki dairelerde ebeveyn banyosu da yer alırken yapılarda elektrik kesintilerine karşı jeneratör sistemi bulunuyor. Oran’ın Yukarı Dikmen Mahallesi’nde yükselen projedeki 1+1 daire tipleri 73 metrekare genişliğinde, 2+1 daire tipleri 112 metre kare genişliğinde, 3+1 daire tipleri 172 metrekare genişliğinde, 4+1 daire tipleri ise 215 metrekare genişliğinde inşa edildi. 

Projedeki 1+1 tipindeki daireler 413 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler 571 bin 165 liradan, 3+1 tipindeki daireler 866 bin 510 liradan, 4+1 tipindeki daireler ise 1 milyon 376 bin 155 liradan başlıyor. Projeden konut satın alımında ise yüzde 0,79 faiz oranlı 120 ay banka kredisi veriliyor.

Ege Vadisi nerede bulunuyor?

Proje; Yukarı Dikmen Mahallesi, 648. Cadde No:1, 06450 – Çankaya / Ankara açık adresinde bulunurken Ege Vadisi hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz:

444 19 74