Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ege Yapı Cer İstanbul satışa sunuldu

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Fatih İlçesi, Yedikule Mahallesi’nde hayata geçirilen Ege Yapı Cer İstanbul projesi satışa sunuldu.

Osmanlı döneminde “Altın Kapı” olarak biline alanda ayrıca Yedikule Hisarı’na yakın bir konumda inşa edilen Cer İstanbul projesi 41 bin metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde yükseliyor.

Ege Yapı’nın 2,5 milyar TL’lik yatırım planlarının 3. halkası olarak hayata geçirilen Cer İstanbul projesine 302 milyon TL yatırımla başlandı.

Metrekare birim fiyatlarının 11 bin ile 21 bin TL arasında değiştiği Cer İstanbul Evleri projesi Marmara denizi sahip.

Yaklaşık 31 bin metrekare özel peyzaj alanına sahip Cer İstanbul projesi İstanbul’un Yedikule semtinde hayat bulacak. Toplam 148 adet bağımsız bölümden meydana gelen Cer İstanbul projesinin 24 ayda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Kennedy Caddesi’ne bakan 500 metre cephesi olan Cer İstanbul projesi en fazla 4 katlı toplam 10 adet konut bloğundan meydana geliyor. en yüksek “zemin+3 kat” olmak üzere toplam 10 bloktan meydana gelecek.

1+1’den 6+1’e kadar değişen farklı tip dairelerin yer aldığı Cer İstanbul projesinde dairelerin alanları ise 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişiyor.

Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nun yanı başında yer alan Cer İstanbul projesi Avrasya Tüneli girişine 2 kilometre, D100 Karayolu’na 4 kilometre, Yenikapı Metro İstasyonu’na 3,5 kilometre mesafede yer alıyor.

Cer İstanbul’da kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, yürüyüş yolu ve bisiklet alanları yer alacak.

Tel: 0212 633 64 66