Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Ege Yapı’nın 3 projesinde yeni kampanya

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve inşası devam eden üç projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı tarafından İstanbul, Yedikule’de hayata geçirilen Cer İstanbul projesi, İstanbul, Çekmeköy’de hayata geçirilen Çamlı Yaka Konakları projesi ve İstanbul, Levent ile Maslak’a komşu bir konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projeleri dahil ediliyor.

Bu 3 projeden daire sahibi olmak isteyenler, yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan yüzde 15 oranındaki tutar 12. ay ve diğer yüzde 15 oranındaki tutar 24. ayda olmak üzere ödeme yapılıyor. Kalan tutarı ise anlaşmalı bankalardan 50 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Cer İstanbul

Cer İstanbul projesi İstanbul, Yedikule sahil hattında ve karşısında Adalar manzarası, arkasında Yedikule Hisarı manzarası ile dikkat çekiyor. Projede 1+1 tip daireden 6+1 tip daireye kadar değişen rezidans daireler, ticari üniteler ve 31 bin metrekare büyüklüğe sahip peyzaj alanı bulunuyor. Cer İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 1 milyon 143 bin TL’den başlıyor.

Kordon İstanbul

820 milyon lira yatırım değerine sahip Kordon İstanbul projesi İstanbul’da Levent ve Maslak’ın yanı başında hayata geçiriliyor. 1+0 tip daireden 4+1 tip daireye kadar değişen farklı daire seçeneklerine yer verilen projede dairelerin dışında ayrıca cadde mağazaları da yer alıyor. Kordon İstanbul projesinde toplam 559 adet daire ve 55 adet ticari ünite yer alıyor. Projede satılık daire fiyatları ise 476 bin TL’den başlıyor.

Çamlıyaka Konakları

İstanbul, Çekmeköy’de hayata geçirilen ve müstakil bahçeli ve teraslı konutlardan meydana gelen Çamlıyaka Konakları projesinde satılık evlerin fiyatları 2 milyon 160 bin TL’den başlıyor. Projede 3+1, 4+1 veya 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilirken daire büyüklükleri de 169 metrekare ile 321 metrekare arasında değişiyor.