Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Yaşam Evleri Dalaman satışları devam ediyor

Ege Yaşam Evleri Dalaman projesi huzurlu bir yaşam olanağı ile sizleri bekliyor. Muğla Dalaman’da bulunan proje Ege İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede toplam 17 adet ultra lüks villa bulunmaktadır. Bu ultra lüks villaların daire tipi 2 artı 1 ve 3 artı 1’den oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ferah bir yaşam alanı sunan projede 17 adet ultra lüks villalar bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklükleri brüt 120 metrekare ile 125 metrekare arasındadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 10 metrekareden oluşmaktadır. Dış özelliklerine bakacak olursak; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra güneş enerji sistemi ve merkezi sistem uydu bulunmaktadır. Yüzme havuzu, çocuk havuzu, kamelya, çocuk parkı ve spor alanı bulunmaktadır. İç özellikleri ise; Hilton banyo özellikle 2 adet  banyosu bulunmaktadır. Daire zeminine parke uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra Amerikan mutfak, duşakabin, panjur ve vestiyer gibi özellikleri bulunmaktadır.

Ege Yaşam Evleri Dalaman konumu hakkında

Proje, havuz ve park & yeşil alan manzaralıdır. Söz konusu proje Muğla’nın Dalaman İlçesi Karaçalı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte sağlık ocağı bulunmaktadır. Ayrıca çarşıya ve pazara yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra Kayacık Plajına 6 km, Sarsala Plajına ve Sarıgerme Plajına 13 km, Kükürt Kaplıcalarına 3 km ve Fethiye’ye 45 km uzaklıktadır.

Ege Yaşam Evleri Dalaman fiyatları ne kadardır?

Ege Yaşam Evleri Dalaman projesinde konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 120 metrekare ile 125 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatları 885.000 TL ile 925.000 TL arasındadır. Büyüklüğü brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 692 19 94 ya da 0 (532) 285 04 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…