Kategoriler
Proje Haberleri

Egekent Konutları Afyonkarahisar ilinin merkezinde yükselecek

Egekent Konutları Afyonkarahisar şehrinin merkezinde inşa edilmektedir. Bu konut projesi, Özçelik İnşaat firmasına ait olan en yeni proje olmaktadır. Piyasaya çıkmış olan daire seçenekleri ise 3 + 1 ve 4 + 1 oda sayılarına sahiptir. Bu dairelerin hepsinde ebeveyn banyosu, kombi altyapısı, jeneratör altyapısı, kaliteli duvar kağıtları ve görüntülü diyafon sistemi bulunur. Ayrıca site alanında da pek çok imkan vardır.

Örneğin süs havuzu ve hobi bahçeleri siteye güzel bir görünüm kazandırmaktadır. Birbirinden farklı 2 spor salonu, açık hava egzersiz alanları, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu ve yürüyüş parkurları spor severler için tasarlanmıştır. Kafeterya, açık – kapalı otopark ve güvenlik hizmeti, akıllı ev entegrasyonuna sahip olan dairelerin konforunu yükseltmektedir. Ayrıca site alanında pek çok güvenlik kamerası da bulunmaktadır.

Bu proje hangi mahallede konumlanmıştır?

Egekent Konutları, Afyonkarahisar’ın Ali İhsan Paşa Mahallesi üzerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’ndadır. Afyon – Konya Yolu ile birleşen bu bulvar üzerinde pek çok otobüs durağı vardır. Aynı zamanda bu bölge daha başka konutların da yükseldiği merkezi bir bölgedir. Söz konusu civar konutları arasında Yasemin Sitesi, Palmiye Evleri, Selçuklu Sitesi ve Çamak Sitesi sayılabilir. Bununla birlikte Ayşegül Arsoy İlkokulu, Bayraktepe İlkokulu, Fatih Anadolu Lisesi ve 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi de yakın civardadır.

Egekent Konutları Afyonkarahisar projesinde satılık daireler ne kadar?

Özçelik İnşaat’ın bu konut projesindeki daire türleri ortalamanın üzerindeki fiyatlara sahip sayılmamaktadır. Egekent Konutları Afyon satılık daire fiyatları açısından şu aralıklarda olan bir projedir:

  • 3 + 1 Odalı daireler: 560 bin TL
  • 4 + 1 Odalı daireler: 670 bin TL

Ayrıca bu dairelerin özelliklerine ve fiyatlarına dair ayrıntılı bilgi almak mümkündür. Firmanın iletişim numarası ise 0 533 957 77 21 olmaktadır.