Kategoriler
Proje Haberleri

Egeli Ritim site özellikleri

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Egeli Proje inşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Egeli Ritim konut projesi, toplam 31 adet daireden meydana geliyor.

Zemin üzeri 2 katlı tek yatay bloktan meydana gelen konut projesinde; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler brüt 67, net 46 metrekare, 2+1 dubleks tipteki daireler brüt 123, net 101 metrekare, 2+1 tipteki daireler brüt 138, net 98 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 129-137, net 97-105 metrekare olarak tasarlandı.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesinde, teraslı ve bahçeli daire seçenekleri de var.

Egeli Ritim konut projesi fiyat bilgisi

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen Egeli Ritim konut projesinin fiyatları, 538 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde, yüzde 50 peşinat vererek 24 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

3 katlı olarak tasarlanan konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak da konut sahibi olunabiliyor.

Konut projesinin sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, şömineli lounge, house keeping servisi, çamaşırhane, sauna, SPA, spor salonu, güvenlik, restoran ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede ısı pay ölçer de mevcut. Projedeki her dairede özel depo alanı da var.

Bölgede ticari imarlı tek proje olma özelliğine sahip olan konut projesindeki bazı 1+1 daireler, ticari ünite olarak alıcıya sunuluyor.

Egeli Ritim konut projesi; 6 prestijli marka, 4 adet bankamatik ve Türkiye’nin en büyük Macro Center’ını da bünyesinde barındırıyor.

Otoyol bağlantısına 1 kilometre uzaklıkta bulunan konut projesi, Ata Cad. Kahramandere Mah. Güzelbahçe/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0553 833 39 13 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.