Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Egeli Style’de yüzde 10 indirim

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Güzelbahçe ilçesi, Kahramandere Mahallesi’nde Egeli Style projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Egeli Proje firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje dört bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Egeli Style projesi bünyesinde 18 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje dört katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje her bloğunda 2 adet bahçe ve 2 adet teras dubleksi olan 4 adet blok ve 1 adet 4 katlı ikiz villadan meydana gelmektedir.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Kahramandere Mahallesi’nde inşa ediliyor. Egeli Style projesi Kahramandere Mahallesi, Mithat Ünal Caddesi No:66 Güzelbahçe / İzmir adresinde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Egeli Style projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 3+1 daireler 212 metrekare ile 236 metrekare arasında değişiyor. 5+1 dairelerin alanları ise 428 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri üç farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar için lansmana özel indirimler bulunuyor. Konut projesinde bulunan konutlara sahip olmak isterseniz peşin ödemelerde yüzde 10 indirimden faydalanabilirsiniz. Kişiye özel ödeme seçenekleri de mevcut.

Egeli Style Güzelbahçe projesinin 2019 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0553 833 39 13