Kategoriler
Proje Haberleri

Egepark Çanakkale fiyat

Çanakkale ilinin Merkez bölgesinde Egepark Çanakkale projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Karel İnşaat  ve BECT Trend İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede kaba inşaat tamamlanmış durumda.

Toplamda üç bloktan meydana gelen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlara da inşa ediyor. Böylelikle proje, bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların bulunduğu bloklar sekiz katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projede satılık olarak yalnızca 7 konut kalmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar İsmetpaşa Mahallesi, Ast. Şerafettin Şengören Caddesi No:35’te konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise biraz daha çeşitli olarak planlanmış durumda. İki farklı daire tipinden oluşan konutların büyüklükleri ise dört farklı büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı.

Egepark Çanakkale projesinde yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak hayata geçiriliyor. Projede bulunan 1+1 konutların büyüklükleri 64 metrekare, 71 metrekare ve 85 metrekare olacak şekilde planlandı. Son olarak da projede yer alan 2+1 konutların büyüklükleri 107 metrekare olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan 1+1 konutların fiyatları 135 bin TL’den, 150 bin TL’den ve 155 bin TL’den başlayacak şekilde satışa çıkarılmış durumda. Egepark Çanakkale projesinde bulunan 2+1 konutların fiyatları ise 250 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bu aşamada da, konutların çalışmaları tamamlandıktan sonra alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Egepark Çanakkale projesi ile ilgili bilgi almak veya daire ile dükkanlar hakkında sormak istedikleriniz için 0850 318 94 18 numaralı telefon hattını aramanız yeterli olacaktır.