Kategoriler
Proje Haberleri

Egesel Koza lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı ile satışta

Konut projesi İzmir İli, Menderes İlçesi, Görece’de yer almaktadır. İzmir konut projesi Egesel İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Egesel Koza projesi lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Projede daire tipleri neler? Ödeme seçenekleri neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

İzmir, Menderes İlçesi’nde yer alan 8 bin 250 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde proje inşa edilmektedir. Yatay mimaride tasarlanan konut projesinde I şeklinde bitişik nizamda üç konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca L şeklinde bitişik nizamda iki konut bloğu olmak üzere toplam beş konut bloğu yer almaktadır. Beş konut bloğunda ise toplam 34 adet konuta yer verilmektedir.

Egesel Koza projesinde yer alan dairelerin tamamı 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 3+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 174.20 metrekare, net ise 143 metrekaredir. Ayrıca projede konutların dışında ticari üniteler de yer almaktadır. Projedeki dairelerde akıllı ev sistemi yer almaktadır. Ayrıca yerden ısıtma, ankastre set, alüminyum doğrama ve iki adet klima yer almaktadır.

Egesel Koza konut projesinde lansman dönemine özel 15 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı ile satışa sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan dairelerin fiyatları henüz belli değildir. Fiyatlar belli olduğunda ise web sitemizde fiyat bilgilerine yer verilecektir.

Menderes konut projesinde açık yüzme havuzu, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede fitness salonu, sauna, süs havuzu, peyzaj alanları da yer almaktadır. Arsanın yüzde 78’i özel tasarım peyzaj ve sosyal alanlara ayrılmıştır.

Egesel Koza nerede yer alıyor?

Konut projesi Hürriyet Mahallesi, 5162 Sokak, No:1 Görece, Menderes / İzmir adresinde yer almaktadır. Ayrıca firmanın merkez ofisi ise Dokuz Eylül Mahallesi, Menekşe Sokak, No: 7 Gaziemir / İzmir adresinde yer almaktadır.

Konut projesi Fuar İzmir’e, Ege Serbest Bölge’sine, Optimum AVM’ye kayın bir konumda yer almaktadır. Proje İzmir Aydın oto yoluna da yakın bir konumda bulunmaktadır. Ayrıca 9 Eylül Koleji’ne, İzban’a ve Havaalanı’na da yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 232 999 3330 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…