Kategoriler
Proje Haberleri

Ege’ye özgü mimarisi ile Atakent Didim Evleri satışta

Özel mimarisi ve modern çizgileriyle Atakent Didim projesi ev arayanların yeni ilgi odağı olma yolunda hızla ilerliyor. Ataseven İnşaat farkıyla satışa çıkan Atakent Didim Evleri hakkında detayları yazımızda toparladık. Projede daire fiyatları ne kadar? Proje ev kredisini destekliyor mu? Kredi faiz oranları kaç? İşte Akbük’ün yeni incisi Atakent Didim Evleri hakkındaki ayrıntılar…

Atakent Didim hakkında genel bilgiler

Didim’in hızla gelişen ve yenilenen bölgesi Akbük’te hayata geçirilen proje deniz ve körfez manzaralı 2+1 dairelerden oluşuyor. Pek çok sosyal olanağıyla butik site konseptinde hizmet veren konut projesi hayat standartlarınızı yükseltmeye geliyor. Didim’in ferahlatıcı atmosferi ve sitenin şehir gürültüsünden uzak konumu huzurlu bir hayat deneyimi yaşamanız için ideal. Depreme dayanıklı malzemeden zemin yapısı ile Atakent Didim keyfinize olduğu kadar güvenliğinize de önem veriyor.
6.857 metrekare inşaat alanı ve 5.173 metrekare peyzaj alanı ile proje toplam 9 blok 54 konuttan oluşuyor. Projede dairelerin tamamı 2+1 olmakla beraber proje Didim’in en prestijli sitesi durumunda.

Projede daire seçenekleri

2+1 daireler brüt 71, net 54 metrekare olmak üzere satışa çıkarılıyor. Klima ile ısıtma-soğutma sistemi bulunan dairelerin fiyatları bulunduğu kat ve konuma göre değişkenlik gösteriyor. Ayrıca doğu, batı, kuzey ve güney cephedeki daire seçenekleri olmakla birlikte her dairede ısıcam ve klima bulunuyor. Balkonlu ve bahçeli daireler de proje kapsamında mevcut.

Projenin sosyal olanakları

Körfez manzarasını seyrederken barbekü alanından faydalanabileceğiniz site, yetişkin yüzme havuzu ve jakuzi bulunduruyor. Ayrıca çocuklar için çocuk yüzme havuzu ve çok amaçlı spor sahası da sosyal olanaklar arasında.  Bunun yanında açık hava fitness, çocuk oyun alanı, amfi tiyatro, açık otopark gibi pek çok sosyal ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz hizmet Atakent Didim projesi kapsamında yer alıyor. Şehir merkezine ve sahile yakın konumdaki proje ile her türlü imkan elinizin altında olacak.

Atakent Didim ev fiyatları ve ödeme seçenekleri

Proje konut kredisi kapsamında 120 ay vadeyle yüzde 1.32 faiz oranından satışa sunuluyor. Brüt 71 metrekarelik 2+1 tip daireler 524 bin 875 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İnşaat firmasından satışa çıkarılan daireler manzaralı ve bahçeli olmasına göre farklı fiyatlar üzerinden fiyatlandırılıyor.

Proje Akbük Mahallesi, 5013 Sok No:1, 09270 Didim/Aydın adresinde bulunuyor. İletişim için 0532 111 22 82 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version