Kategoriler
Proje Haberleri

Ekal İnci Kayseri satılık 1 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Ekal İnci Kayseri projesinde 53 tane 2 + 1 odalı konut ile 18 tane 1 + 1 odalı konut yer alır. Bu daire seçenekleri arasında en çok ilgi göreni ise 1 + 1 odalılardır. Çünkü uygun fiyat dolayısıyla söz konusu daireler yatırıma çok uygundur. Toplamda 71 daire ile 6 dükkandan meydana gelen bu proje, 1. sınıf taş yünlü dış cephe kaplaması ile dikkat çekmektedir. Modern teknoloji ile yalıtım özellikleri sağlanmış olan konutlar bundan dolayı büyük ilgi toplamıştır. Satışa çıkan, brüt 80 metrekarelik 1 + 1 daire çeşitleri ise yaklaşık olarak 300 bin TL – 310 bin TL değerindedir. Ayrıca bu daireler tek banyoludur.

Ekal İnci konutları nerededir?

Ekal Yapı, kendi adıyla hayata geçirdiği bu proje için Kayseri – Kocasinan konumunu seçmiştir. Site alanı Şeker Mahallesi’nin Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde kurulmuştur. Ayrıca Kayseri Şehir Hastanesi konutların tam karşısında yer alır. Dairelerin en yakınında bulunan eğitim kurumları ise şehrin en seçkin okulları arasındadır. Bu okullar Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi ve Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi’dir. Bunun yanı sıra konutlar, ulaşım imkanlarının üst düzey olduğu bir konuma sahiptir. Yani ilçenin herhangi bir yerine kısa sürede ulaşım mümkündür. Ayrıca Ekal İnci konutları, deprem riskinin düşük olduğu sağlam yapılı bir arazide yükselmektedir. Yani zemin özellikleri bakımından proje konumu çok iyi durumdadır.

Ekal İnci Kayseri projesi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için ne yapmalıdır?

Ekal İnci Kayseri konutları, şehrin en yeni ve gelişmiş konutları arasında bulunur. Hem konut hem de ticari ünite seçenekleri hakkında bilgi almak isteyenler, Ekal Yapı’nın şu numarasına ulaşmalıdır:

0538 931 19 91

Ayrıca Kayseri Kocasinan satılık daire seçenekleri arasındaki bu dairelerin hiçbiri konut kredisine uygun olmamaktadır. Bununla birlikte takas opsiyonu da mevcut değildir.

Daha başka konut projeleri ile ilgileniyorsanız BURAYA tıklayabilirsiniz.