Kategoriler
Proje Haberleri

Ekal Yapı İnci yakında yaşama başlıyor

Ekal Yapı İnci konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yükselen Ekal Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tek konut bloğundan oluşan proje, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Ekal Yapı İnci muhteşem konumlu, ferah daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler 1.sınıf malzeme kullanılarak ultra lüks tasarlanmıştır. Daire içlerinde görüntülü diafon, duvar kağıdı, alçıpan tavan gibi donanımlar yer alıp geniş ve ferah alanlara sahiptir.

Bina içerisinde çift asansör kullanılmıştır. Proje kapsamında toplam 71 adet daire ve 6 adet daire bulunmaktadır. Kocasinan Şeker konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+1 ve 2+1 daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 1+1 daireler brüt 80, 2+1 tip daireler ise brüt 105 metrekare büyüklüğündedir. Proje kapsamında toplam 277 daire yer alırken dairelerin 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Ekal Yapı İnci konumu ve fiyatları hakkında

Ekal Yapı İnci konut projesi, Şehir Hastanesinin tam karşısında, raylı sistem güzergahında yer almaktadır. Ayrıca Terminale 5 dakika, çevreyoluna 2 dakikalık mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

80 metrekare alana sahip olan 1+1 tip daireler 375 bin TL

Brüt 105 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 480 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede projenin Ekim 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 502 09 09 ve 0538 931 19 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…