Kategoriler
Proje Haberleri

Eker Cadde Concept Gemlik’te yükseliyor

Bursa Gemlik konut projesi Eker Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Gemlik İlçesi, Dr. Ziya Kaya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Projenin 30 Kasım 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Eker Cadde Concept konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Gemlik İlçesi, Dr. Ziya Kaya Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda zemin iyileştirme uygulanan projede radye temel uygulanmıştır. Daire içlerinde farklı renkler uygulanabilmektedir. Üstelik mobil sistem kalorifer sistemi olan dairelerde High Gloss Kapak mutfak dolapları kullanılmıştır.

3 katlı bloktan oluşan Eker Cadde Concept konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Eker Cadde Concept daire fiyatları ne kadar?

Gemlik konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 385 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Gemlik konut projesi, Orhangazi Cadde üzerinde, Yeni Zeytin Hali karşısında yer almaktadır. Aynı zamanda 3 tarafı yol cepheli olan proje geniş yollara sahip önemli konumdadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 514 30 42 ve 0532 473 01 45 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version