Kategoriler
Proje Haberleri

Ekmas Manisa satışları başladı

Ekmas Yapı A.Ş firması tarafından Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Muradiye Mahallesi’nde yatay mimari ile hayata geçirilen Ekmas Manisa projesinde daire satışlarına başlandı.

Proje özellikleri neler?

Yunusemre, Muradiye’de yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede ikiz nizamda 4 adet konut bloğu yer alıyor. Yatay mimaride zemin kat + 2 normal katlı olarak projelendirilen konut bloklarında toplam 71 adet daireye yer veriliyor.

Ekmas Manisa konut projesindeki konut bloklarında yer alan daireler 1+1 tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 45 metrekare, net ise 39 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin tamamı bahçeli, teraslı ve balkonlu olacak şekilde projelendirildi.

Tamamı bahçeli teraslı evler

Ekmas Yapı firması İzmir, Karşıyaka, Mavişehir’de hayata geçirdiği Ekmas Mavişehir projesinden sonra şimdide yepyeni bir yaşam alanı ile Manisa’da yerini alıyor. Manisa, Muradiye bölgesinde hayata geçirilecek olan Ekmas Yapı Manisa projesi tamamı bahçeli, teraslı ve balkonlu olacak şekilde projelendirildi. Konut projesi yatay mimaride tasarlanan 1+1 tipinde toplam 71 adet yaşam alanı ve büyük bir yatırım fırsatı sunuyor.

Akıllı ev sistemi olacak şekilde tasarlanan projedeki dairelerde adsl, yangın alarmı, ankastre fırın, alüminyum doğrama, hırsız alarm sistemi, ankastre mutfak gibi özellikler yer alıyor.

Projede asansör, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, otopark, güvenlik, çocuk oyun parkı, spor alanı, sauna, açık yüzme havuzu, su deposu gibi bir çok özellik yer alıyor.

Ekmas Manisa fiyatları ne kadar?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu konut projesinde yer alan brüt 45 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 382 bin TL’den başlıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0543 674 40 50 veya 444 0 459 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje künyesi

Proje adresi : Muradiye Mahallesi, Yunusemre / Manisa
Daire tipler: 1+1
Daire büyüklükleri : 45 metrekare
Blok sayısı : 4
Daire sayısı : 71
Isıtma sistemi : Yerden Isıtma
Telefon: 444 0 459

Exit mobile version