Kategoriler
Proje Haberleri

Ekmas Mavişehir projesinde yaşam başladı

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Yalı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Ekmas Yapı firması tarafından inşa edilmiştir. Ekmas Mavişehir konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Karşıyaka konut projesi Yalı Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 3 farklı kule görünümüne sahip olan proje gösterişli mimarisi ile yaşama başlamıştır. Proje deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş olup, radye temel üzerine oturtulmuştur. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemine sahiptir. Aynı zamanda daire içleri ankastre set, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, vestiyer gibi özelliklere sahiptir. Daire içleri bütün beyaz eşyalar bulunmakla birlikte görüntülü diafon, spot aydınlatma, çamaşır odası, klima gibi donatılara da sahiptir. Sosyal olanaklar bakımından zengin olana projede açık yüzme havuzu, spor salonu, sauna, sinema/karaoke gibi sosyal alanlar mevcuttur. Aynı zamanda site içerisinde toplantı odası, playstation, kapalı oyun alanı, resepsiyon, 7/24 güvenlik hizmeti gini donatılar da yer almaktadır.

Ekmas Mavişehir konut projesinde yaşam başlamış olup, dört tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca daireler arasında 65 metrekareden 330 metrekare kadar brüt alan sahip seçenekler yer almaktadır.

Ekmas Mavişehir Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 692 bin TL’den başlamaktadır. Daire satışları sırasında peşin ödemelerde %15 iskonto da uygulanmaktadır.

199 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 330 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 dubleks tip dairelerin fiyatları ise 13 milyon 945 bin TL’den başlamaktadır.

Ekmas Mavişehir nerede yer alıyor?

İzmir konut projesi şehrin tam merkezinde yer almaktadır. Aynı zamanda İzban, Tramvay İzmir ve deniz ulaşımında birkaç dakikalık uzaklıkta konumlandırılmıştır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 04 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…