Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Ekmas Mavişehir yüzde 0.79 faizle satışta

Ekmas Mavişehir  projesinde sona yaklaşıldı, projede yaşam başlıyor. Yüzde 0,79 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunulan projede farklı ödeme seçenekleri ile satışa sunuluyor. İzmir, Karşıyaka İlçesi’nin en çok değer kazanan semti Mavişehir’de hayata geçirilen projede yaşamın başlamasına az az bir zaman kaldı.

Ekmas Yapı firması tarafından İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Mavişehir semtinde yaşama kazandırılan projede uygun faiz oranı ve uygun ödeme seçenekleri ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor. Projede farklı ödeme seçenekleri ve düşük faiz fırsatları ile peşin ödemelerde sürpriz indirim fırsatları da bulunuyor.

Ekmas Mavişehir özellikleri neler?

Soyak Mavişehir ve Park Yaşam Mavişehir gibi marka projelerin olduğu bir bölgede inşa edilen proje aynı zamanda Doğa Koleji gibi eğitim birimlerine de yakın bir konumda yer. 2 bin 460 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen proje farklı katlı üç konut bloğundan meydana geliyor.

Bitişi nizamda 3 konut bloğunda toplam 51 adet konutun yer aldığı projede dairelerin dışında ayrıca 4 adet ticari üniteye de yer veriliyor.  Ekmas Mavişehir projesinde yer alan konut blokları 11, 14 ve 17 katlı olarak projelendirildi.

Yaşamın başladığı  konut projesinde 1+1 dubleks, 2+1, 3+1, 4+1  olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1 dubleks daireler 84.65 metrekare büyüklüğe sahip. 2+1 daireler 125.86 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 3+1 tip daireler 162.13 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 4+1 tip konutlar ise 198.94 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Ekmas Mavişehir projesinden yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. Projede ayrıca tamamı peşin ödeme yapılması durumunda ise sürpriz indirim fırsatları da sunuluyor.

Ekmas Mavişehir fiyatlar ne kadar?

Projede 1+1 dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 045 bin TL’den başlıyor., 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 568 bin TL’den başlıyor. 3+1 tip dairelerin tamamı satılmış durumda. 4+1 tip dairelerin fiyatları  ise 2 milyon 646 bin TL’den başlıyor.

Sosyal alanlar neler?

Projede fitness salonu, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sinema ve karaoke odası, sauna, güneşlenme alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

Mavişehir İZBAN İstasyonu’nun hemen yanı başında yer alan Ekmas Mavişehir projesi, Yalı Mahallesi, 6518 / 9. Sokak 35550 Karşıyaka / İzmir posta adresinde yer alıyor.

Tel: 444 0 459

Diğer proje haberleri için tıklayınız…