Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Ekmas Mavişehir’de sıfır faiz avantajı

Ekmas Mavişehir projesi temelden itibaren tek bloktan meydana gelen ancak birbirine bağlı 11, 14 ve 17 katlı 3 ayrı blok izlenimi veren bir proje olarak hayata geçiriliyor.

Toplam 51 adet daireden meydana gelen Ekmas Mavişehir projesinde 12 adet 1+1 dubleks, 24 adet 2+1, 5 adet 3+1 ve 10 adet 4+1 daire seçeneğine yer veriliyor.

Lansman öncesi sıfır faiz avantajının devam ettiği projedeki 11 kattan meydana gelen bölüm tamamen 4+1 dairelerden, 14 katlı bölüm ve 17 katlı bölüm 1+1 dubleks, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Eğitim kurumları, AVM’ler, süpermarketler, restoranlar, eğlence mekanları, güzellik merkezleri gibi yerlere yürüme mesafesinde yer alan Ekmas Mavişehir projesinde sosyal alanlar, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, sinema salonu, sauna, spor salonu, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir projesinden sonra İzmir ve Manisa’da olmak üzere yeni konut ve ticari alanlara yönelik projeler yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Ekmas Mavişehir projesinin 51 konutluk butik bir proje olduğunu belirten Özgür Ekmekçioğlu, yeni projelere yatırım çalışmalarının devam edeceği söyledi.

Karşıyaka, Çiğli, Mavişehir, Manisa, Urla, Torbalı gibi gelişmekte olan bölgelere yatırım yapmaktayız. Markamıza değer katacak ve inandığımız projelere yatırım çalışmalarımız devam ediyor.

Tel: 444 0 459