Kategoriler
Proje Haberleri

Ekol Kent 2 Bursa satışa sunuldu

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Güler İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Ekol Kent 2 Bursa konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Bursa, Balkan Mahallesi’nde yer alan 4 bin 87 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Bursa konut projesi modern ve şık mimarisi, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla dikkat çekmektedir. Bursa Nilüfer konut projesi kapsamındaki daire içleri vestiyer, giyinme odası, intercom sistemi, ebeveyn banyosu, teras, ankastre seti görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda konut bloklarının çatılarında güneş enerjisi kullanılmıştır. Bu şekilde hem enerji tasarrufu hem de giderlerde azalma yapılmaktadır.

Site içerisinde hidrofor, otopark, su deposu ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ekol Kent 2 Bursa konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin arasında dubleks ve özel kullanıma sahip bahçe kat daire seçenekleri de bulunmaktadır. Proje kapsamında toplam 54 adet daire ve 6 adet ticari birim yer almaktadır.

Ekol Kent 2 Bursa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

144 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 750 bin TL’den,

4+1 ve brüt 160-210 metrekare alana sahip daireler ise 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Bursa konut projesi şehrin yükselen değeri Nilüfer Balkan Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, semt pazarı, market, park, ulaşım aksları gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 443 00 59 ve 0530 994 16 66 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version