Kategoriler
Proje Haberleri

Eksen Bağlıca Konutları yüzde 0.99 kredi oranıyla satışta

Eksen Bağlıca Konutları projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. 5544 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje, 2 blok ve 28 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

5544 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje, 2 blok ve 28 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 163 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, basketbol sahası, spor alanı ve kamelya oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, uydu, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda balkon dahil yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Asma tavan, led aydınlatmalar ve spot aydınlatmalar kullanılmaktadır. Ayrıca antre ve hol bölümünde harekete duyarlı led zemin aydınlatması bulunmaktadır. Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ayna kapaklı vestiyer ve çamaşır makina dolabı bulunmaktadır. Modern görünüme sahip mutfak mobilyaları yer almaktadır. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti ve set üstü ocak mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, park ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak ve priz mevcuttur.

Eksen Bağlıca Konutları nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje anayol ve caddeye yakın olup metro, dolmuş ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Eksen Bağlıca Konutları fiyatları ne kadardır?

Eksen Bağlıca Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 lüks dairelerin fiyatları 1.260.000 TL ile 1.415.000 TL arasında değişmektedir. Projede anlaşmalı banka aracılığıyla yüzde 0.99 kredi oranı, 120 aya kadar kredi imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca farklı kat ve cephelerde daire seçenekleri bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 270 77 42 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version