Kategoriler
Proje Haberleri

Ekşioğlu Kocaali Sarayları satışları başladı

Ekşioğlu Kocaali Sarayları projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Proje konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Denize yürüme mesafesinde ve oldukça lüks yapıda kounutlar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde müstakil villalar yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her daireye özel müstakil bahçe, bol oksijen ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yarı olimpik yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Konutlardaki işçilik ve kullanılan malzemeler son derece modern yapıdadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Ekşioğlu Kocaali Sarayları konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi Sakarya İli, Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar denize 100 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Bunun yanı sıra ferah yeşil alanlar mevcuttur. Ekşioğlu Kocaali Sarayları projesinde avantajlı satışlar yapılmaktadır. Firma tarafından sıfır faiz vade farksız 36 ay elden senet imkanı ile konut sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 542 451 13 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…