Kategoriler
Toki Haberleri

Elazığ 526 adet Deprem Konutları kura çekimi gerçekleştirildi

Elazığ 526 adet Deprem Konutları kura çekilişi yapılmış ve hak sahipleri belli olmuştur.  Palu Merkez Mahalle, Kovancılar Merkez Mahalle ve bağlı köylerin hak sahibi kura sonuçları belli olmuştur.

Kuralar 20 Ekim 2021 tarihinde çekildi

Elazığ İli’nde 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden dolayı çoklu konut projesi hayata geçirilmiştir. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ İli, Palu İlçesinde 222 konut hayata geçirmiştir. Ayrıca Kovancılar İlçesi’nde 304 adet konut hayata geçirmiştir. Toki bu bölgede toplam 526 adet konutu hayata geçirmiştir. Kuralar 20 Ekim 2021 tarihinde saat 10:00’da noter huzurunda gerçekleştirilmiştir.

244 hak sahibi Palu İlçesi Merkez Mahalleleri’nden, 219 hak sahibi ise Kovancılar İlçesi Merkez Mahallesi’nden olmak üzere pek çok kişi evlerine kavuşmuştur. Aynı zamanda Kovancılar İlçesi’ne bağlı köylerden 112 hak sahibi de dairelerine kavuşmuştur.

Elazığ 526 adet Deprem Konutları kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Konutların kurası İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında noter huzurunda çekilmiştir. Kura çelişi noter huzurunda 21 Ekim 2021 tarihinde yapılmıştır. Üç farklı kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. İlk olarak Palu İlçesi’nde yer alan konut kuraları çekilişi yapılmıştır. Ardından Kovancılar İlçesi, Merkez Mahalle’nde yer alan konutların kuraları çekilişi yapılmıştır. Son olarak ise Kovancılar İlçesi’ne bağlı köylerinde yer alan 112 adet konutun kuraları geçilmiştir.

Deprem konutları kura sonuçlar sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….