Kategoriler
Proje Haberleri

Eldeberan Yapı Mutena satışları başladı

Eldeberan Yapı Mutena Yıldız projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eldebaran Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 155 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ısıtmalı sistem kapalı havuz, spor kompleksi ve çocuk oyun odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar balkon dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Akıllı ev sistemi özelliğine sahip olan dairelerde görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca 3 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Binada gece led aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Çift cam arası jaluzi sistem cam balkon yer almaktadır. Ayrıca kişiye özel daire içi duvar ve tavan dekorasyonu yapılmaktadır. Engelliye uygun asansör, geniş koridor ve priz mevcuttur.

Eldeberan Yapı Mutena konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Sarıkokmaz Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar eşsiz deniz manzarası ve yemyeşil doğanın kalbinde yer almaktadır. Muhitte market, park, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Eldeberan Yapı Mutena fiyatları ne kadardır?

Eldeberan Yapı Mutena projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 950 bin TL ile 1 milyon 275 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (372) 333 01 02 veya 0 (532) 560 87 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version