Kategoriler
Emlak Haberleri

Elexia Dolapdere ön talep topluyor

Yeşil GYO tarafından İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Dolapdere’de hayata geçirilecek olan Elexia Dolapdere projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Az katlı tek bloktan meydana gelen Yeşil GYO Elexia Dolapdere projesi için çalışmalara başlandı. Eğimli bir arsa alanı üzerinde yer alan Elexia Dolapdere projesi 9 katlı olarak inşa edilecek.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Beyoğlu’nda yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Elexia Dolapdere projesinin yakında satışa çıkması bekleniyor.

1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip dairelerin yer alacağı Elexia Dolapdere projesinin 2019 yılı sonlarında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Elexia Dolapdere projesinde yer alan dairelerin sayısı, dairelerin büyüklükleri, projenin teslim tarihi ödeme seçenekleri ve projede yer alan dairelerin satış fiyatları henüz açıklanmadı.

Yürüyüş alanları, fitness salonu, otopark, güvenlik gibi sosyal alanların yer alması beklenen Elexia Dolapdere projesi için firmanın web sitesinde yer alan formu doldurarak avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Elexia Dolapdere projesi dışın yine Yeşil GYO tarafından hayata geçirilecek olan ve ön talep toplama sürecinde olan Innovia Zekeriyaköy, Barbaros Konutları Üsküdar projeleri de ön talep toplamaya başladı.

Tel: 0850 333 99 99