Kategoriler
Proje Haberleri

Elexia Topkapı’da 100 ay 0 faizle vade

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı’da, Yeşil GYO firması tarafından inşa edilen Elexia Topkapı konut projesi, toplam 400 adet birimden meydana geliyor.

Projenin 25 bin metrekaresi konutlara, 20 bin metrekaresi ofislere, 5 bin metrekaresi ise ticari alanlara ayrılmış durumda bulunuyor. Proje, 3 adet bloktan meydana geliyor. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Lüks rezidans projesinin 2019’un sonlarına doğru sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Elexia Topkapı projesi fiyat listesi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede 100 ay 0 faizle vade yapabilme olanağı mevcut. Projede yüzde 5’ten başlayan peşinatlar ve 1500 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor.

Elexia Topkapı projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör mevcut. Yük asansörlü projede ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede balkon da yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Deniz manzaralı proje, orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, E-5 Karayolu’na cepheli bir konumda. Proje, tramvay ve metrobüs hatlarının kesiştiği noktada inşa ediliyor. Projeden yürüyerek birçok AVM’ye, hastanelere de ulaşabilmek mümkün. Nişantaşı Üniversitesi de projeye oldukça yakın.

Elexia Topkapı konut projesi, Yılanlı Ayazma Yolu No: 15 Cevizlibağ-Topkapı/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0850 333 99 99 numaralı telefonları arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.