Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Bahçe Ordu Altınordu’da yükseliyor

Serdaroğlu Demir Çelik & Gürsan İnşaat güvencesi ile Altınordu konut projesi hayat bulmaktadır. Elit Bahçe Ordu konut projesi Ordu İli, Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları özel fiyatlarla devam etmektedir.

Ordu’nun en güzel noktası olan Altınordu merkezde hayata geçirilen proje, Cumhuriyet Mahallesinde yükselmektedir. Ordu konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 17 bin 500 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 21 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları U şeklinde konumlandırılmış olup 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında köşe daire seçeneği de yer almaktadır.

Elit Bahçe Ordu konut projesi site güvenliği, kameralı güvenlik sistemi, açık otopark gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda site içerisinde yüzme havuzu, kamelyalar, fitness, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve kafeteryalar gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunların yanı sıra proje 10 bin metrekarelik bir yeşil alana sahiptir. Her dairesinin manzaraya sahip olduğu projede yılın her günü tatil keyfinde yaşayacağınız çok daha özel alanlar bulunmaktadır.

Konut projesinde 2 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise 3+1 tip daireler brüt 135 – 167 metrekare, 4+1 tip daireler brüt 287 metrekare olarak tasarlanmamıştır.

Elit Bahçe Ordu daire fiyatları ne kadar?

Ordu Altınordu konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 550 bin TL’den başlamaktadır.

131 – 135 metrekare 3+1 bahçe katları 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla,

162,5 – 165 – 167,5 metrekare 3+1 ara katlar 675 bin TL’den başlayan fiyatlarla,

277,5 – 282,5 metrekare 4+1 dubleks daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede bulunuyor?

Elit Bahçe Ordu konur projesi Altınordu/ Cumhuriyet Mahallesi adresinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle pek çok ulaşım noktasına, markete, sağlık kuruluşlarına ve daha birçok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0545 930 14 63 ve 0452 233 40 30” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız