Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Elit Concept projesinde ödeme kampanyası… 15 yıla varan vadeler

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımıyla tasarruf sağlayan Elit Concept projesindeki daireler, banka desteğiyle yüzde 0,87 faiz oranlı 15 yıla varan vadelerle satılıyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projede en az yüzde 10 oranında peşinat isteniyor.

Elit Concept projesindeki daireler

Elit Concept projesindeki dairelere Adalar, Eminönü ve Çamlıca manzaraları eşlik ediyor.

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, çevre dostu olarak nitelendiriliyor. Depreme karşı yeterli bulunan C-35 sınıflı beton yerine daha dayanıklı olan C-45 sınıflı betonun kullanıldığı projedeki dairelerde akıllı ev sistemi bulunuyor.

Fikirtepe’ye konumlandırılan projedeki dairelerin etrafı balkonla sarıldı. Böylece her odadan balkona; balkondan her odaya giriş ve çıkış yapılabiliyor. Dairelerinde yer alan reflekte camlar, ısı ve morötesi ışığı engellerken daire içinin maksimum aydınlanmasına engel olmuyor.

Ayrıca, camekânlı dairelerin içi, dışarıdan görülmüyor. Böylece, ev sakininin perdeye ihtiyacı olmuyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Metro ve metrobüs istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Elite Concept projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 64.87 metrekare ile 76.17 metrekare büyüklüklerinde olmak üzre iki seçenekte sunuluyor.

İki odalı ve bir salonlu daireler ise brüt 107.02 metrekare, 137.05 metrekare ve 138.02 metrekare büyüklüklerinde, üç ayrı alternatifte bulunuyor. Üç odalı ve bir salonlu daireler 107.99 metrekare ve 169.10 metrekare olmak üzre iki seçenekte satılırken projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise 216.88 metrekare değerinde.

Elit Concept projesindeki sosyal alanlar

155 dönümlük arsa alanından yüzde 75’inin sosyal donatılara ve peyzaj alanlarına ayrıldığı projede; kapalı havuz, sauna, buhar odası ve fitness merkezi bulunuyor. Ayrıca açık teras bahçelerine de yer verildiği projenin kafesi; koşu ve yürüyüş parkurları da bulunuyor.

Kadıköy’ün merkezine yakın mesafede bulunan proje, konumuyla da öne çıkıyor.

Proje nerede inşa edildi?

Elit Concept adres: Fikirtepe Mahallesi, Niyazi Bey Sokak, Tepe Camii yanı, 3416 Ada, 2 Parsel, 34720 Kadıköy / İstanbul

Telefon: 444 9 782

Telefon: 0216 551 27 83 (84)

Tasarruf sağlayan proje: Elite Concept