Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Garden Gaziantep hemen teslim

Elit Garden Gaziantep projesi Yükseller İnşaat imzası ile hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Elit Garden Gaziantep projesi özellikle beklemek istemeyen konut alıcılarının ilgisini görüyor.

Elit Garden Gaziantep projesi bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde yaşama kazandırıldı. Yedi katlı bloktan meydana gelen Elit Garden Gaziantep projesinde 12 adet konut yer alıyor.

Elit Garden Gaziantep projesi nerede?

Elit Garden Gaziantep projesi Akkent Mahallesi, 400 Nolu Cadde, No:47T’de konumlandırılmış durumda. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje toplu taşımaya olan yakınlığı ile de konut sahiplerini rahat ettiriyor.

Elit Garden Gaziantep projesi daire fiyatları ne kadar?

Elit Garden Gaziantep projesinde yer alan 3+1 tipteki konutlar 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Elit Garden Gaziantep projesi daire özellikleri neler?

Elit Garden Gaziantep projesinde yer alan daireler tek bir tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutların tümü 3+1 daire tipinde hayata geçirildi. Bahsi geçen 3+1 konutların büyüklükleri ise 315 metrekare olarak belirlendi.

Elit Garden Gaziantep projesi teslim bilgisi

Elit Garden Gaziantep projesinde bulunan konutların tümü hemen teslim durumunda. Projede yaşam 2019 yılının Mart ayı içerisinde başladı.

Elit Garden Gaziantep projesi iletişim bilgisi

Elit Garden Gaziantep projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0342 360 93 83 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.