Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Life Konutları Karabük Projesi Başlıyor

Sektörün bilinen ve önde gelen firmalarından olan Ayvazlar İnşaat’tan Elit Life Konutları Karabük… Mart 2022 teslim tarihiyle proje başladı ve proje taslak haliyle de göz kamaştıran proje alıcılarını bekliyor. Gerek dış mimarisi gerek iç tasarımı ile Karabük Merkez’de 3+1 evler satışa hazırlanıyor. 5000 Evler semtinde bulunan proje Bahçelievler Mahallesine farklı bir hava katacak gibi görünüyor. Ayrıca depreme dayanıklı olarak inşa edilmesi planlandı. Bu da deprem bölgesinde olan bir yer için oldukça önemli bir detay tabi.

Elit Life Konutları Karabük Proje Detayları

30 yıllık tecrübesiyle her zaman başarılı işler çıkaran Ayvazoğlu İnşaat firmasından yeni bir proje daha… Ayrıca bu diğer projelerden biraz daha farklı. Karabük’ün en bilinen projelerinden olan ve senelerdir çalışmaları yapılan Kanyon projesinin yanında! Dışarıdan bakıldığında oldukça kaliteli bir görünümü vardır bu konutların. Lüks daire severlerin, yatırım yapmak isteyenlerin mutlaka ilgilenmesi gereken bir proje. Aksi takdirde fazlasıyla ilgi gördüğü için pek imkan kalmayabilir. Ayrıca Elit Life Konutları Karabük projesinde çok fazla önemli detay var. En önemlisi de su deposu ve hidrofor bulunduruyor olup konaklayanlara büyük kolaylık sunuyor olmasıdır.

Elit Life Konutları Karabük Daire Özellikleri Nelerdir?

Ayvazoğlu İnşaat tarafından hazırlanan proje oldukça çevreci bir proje. Ilı yalıtımlı dış cephesi, 1. Sınıf kullanılan çamsan parkesi ve ıslak zemini ile enerjiden tasarruf sağlıyor. Ayrıca çelik kapısı ve renkli diafonu ile güvenlik de sağlanabilmektedir. Su deposu ve hidrofor ile de kesinti durumlarında mağdur olmanın önüne geçilmektedir.

Şık tasarımı ile net olarak 110 metrekare genişlikte 3+1 dairelere sahiptir. Bu dairelerin satış fiyatları da 420 bin TL’den başlamakta olup inşaat firmasından veriliyor olmasıyla avantajlı alım sağlanmaktadır. Erken davranmakta da fayda var çünkü anlaşılan buralar fazla değerlenecek. İç tasarımı, duvarlarda kullanılan malzemeler derken her bir detayıyla oldukça modern görüntü sunmaktadır. Ayrıca konut içerisinde bulunan asansörler 10 kişilik asansörler olup kalabalık aileler için de avantajlıdır. Daha detaylı bilgiler almak için 0 (370) 712 71 59 numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Diğer konut haberleri için buraya tıklayınız