Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Park Ünye projesi hızla devam ediyor

Elit Park Ünye adlı konut projesi, Özkan İnşaat & Mühendislik firmasının devam etmekte olan bir projesidir. Proje kapsamında inşa edilen 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler ise ön satışa sunulmuştur. Ordu – Ünye’nin en konforlu dairelerinden olan bu konutlar 2021 Ekim’inden itibaren sahiplerine teslim edilecektir. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, jeneratör altyapısı, fiber internet altyapısı, üst düzey yalıtıma sahip duvar ve pencereler projenin en dikkat çeken detaylarıdır. Bununla birlikte dairelerin oldukça güvenli bir site alanına sahip olduğu görülmektedir.

Güvenlik hizmeti 7 gün 24 saat boyunca aktif olan bu sitede kamera donanımı mevcuttur. Dolayısıyla site içerisine bir yabancının girmesi ihtimali en düşük seviyededir. Ayrıca site peyzajının yüzölçümü yaklaşık olarak 2 bin metrekareyi bulur. Kapıcı hizmeti, açık otopark, kapalı spor salonu, bisiklet sürmek ya da yürüyüş yapmak için uygun alanlar site olanaklarından bazılarıdır. Ayrıca blok içinde 3 asansör bulunur. Bu asansörlerin ikisi 10 kişilik normal asansör olurken bir diğeri sedye asansörüdür.

Projenin konum özellikleri nasıldır?

Özkan İnşaat & Mühendislik firması, bu projeyi Ordu – Ünye’nin Gölevi Mahallesi’nde gerçekleştirmektedir. Hızla devam eden inşaat çalışmaları sonuca vardığında, konut sahipleri bu muhteşem konumlu dairelere taşınmaya başlayacaktır. Proje kapsamındaki 48 konut, sahil bölgesine yakındır. Samsun – Ordu Yolu üzerindeki site alanından yürüyerek pek çok yere ulaşmak mümkündür. Bununla birlikte ilçe merkezine ulaşım kısa sürmektedir.

Elit Park Ünye satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ünye satılık daire fiyatları, ilçenin güzel konumundan dolayı yüksek olabilmektedir. Elit Park Ünye projesi de konum dolayısıyla bu ortalamaya uygun fiyatlara sahiptir. Satışa çıkan 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler için fiyat değerleri şunlardır:

3 + 1 Odalı daireler: 650 bin TL

4 + 1 Odalı daireler: + 730 bin TL

Ayrıca konutlar hakkında detaylı bilgi almak için 0532 327 0468 numarası aranabilir.

Exit mobile version