Kategoriler
Emlak Haberleri Gündem Kampanyalar Manşet

Elite Concept bayram kampanyasını başlattı

İstanbul’un dört bir yanını gören manzaraya sahip Elite Concept projesi, Kurban Bayramı’na özel kampanya dönemini başlattı.

Konut alımlarında yüzde 10 indirim, 36 ay faizsiz taksit imkânı sunan ve kişiye özel ödeme planı hazırlanan kampanya, 10 ile 18 Ağustos tarihleri arasındaki alımlarda geçerli olacak.

“Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’’ kampanyasını da 10 yıla kadar vadeyle sunan proje, bu kampanyadan faydalananlara önce sabit ödeme oranı; sonrasında ise değişken faiz oranı ile ödeme imkânı sunuyor.

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) oranına banka sözleşmesinde belirtilen marj oranının eklenmesi, ödemede yapılacak değişken faiz oranını belirliyor. Bu kampanyada uygulanan faiz oranı ise sözleşmede imzalanan azami faiz oranını aşmıyor.

“Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’’ile enflasyondaki düşüş hareketlerinin faiz oranını azaltacak olması, bu kampanyadan faydalanan konut sahibine kazanç elde etme olasılığını sunuyor.

Bunların yanı sıra istenildiğinde ödeme döneminde değişken faiz oranından sabit faizli konut kredisine dönüş yapma imkânı sunuluyor. Kredilerin faiz oranlarında vade süresi boyunca 3, 6 veya 12 ayda bir güncelleme yapılırken piyasa oranlarının ise faiz oranlarına bir etkisi olmuyor.

Güncellemeler TÜFE’deki yıllık yüzdelik değişim oranı esas alınarak yapılırken satın alınan daireler, hemen teslim ediliyor.

Elite Concept projesinde depreme dayanıklı akıllı yapılar

Projede, 785 konut ve 26 ticari ünite bulunuyor. Şua Yapı’nın hayata geçirdiği Elite Concept projesi, depreme dayanıklılık açısından uygun görülen C-35 beton yerine daha dayanıklı C-45 sınıfı beton kullanıldı. Doğa dostu olarak nitelendirilen projede, sıcak su temini ve ortak alan aydınlatmaları için güneş enerjisinden faydalanılacak. Bu unsurların yanı sıra akıllı ev konseptinde olan projedeki birtakım unsurların akıllı cihazlarla İnternet bağlantısı üzerinden kontrol edilebilmesi sakinlerin ödeyeceği aidat miktarını azaltacak.

Projedeki sosyal imkânlar

Adalar, Eminönü, Çamlıca ve Deniz manzaralı proje, 155 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yükseliyor. İçinde bulunan açık teras bahçeleriyle bölgesinde bir ilke imza atan konut proje alanının yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılıyor. Site içerisinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alırken blok zeminlerinde mağazalar bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri

Dairelerin etrafını saran balkonlar sayesinde her odadan balkona çıkış, balkonlardan her odaya giriş imkânı bulunuyor. Dairelerde yer alan lüks mekânlarda kullanılan Guardian marka reflekte camlar sayesinde daire içleri maksimum bir şekilde aydınlanırken güneşin ısı daire içindeki ısı ve morötesi ışığın artışına neden olan güneş enerjisini en aza indirir. Camların yapısı dışarıdan daire içini görülmesini engellerken perdeye olan ihtiyaç ortadan kalkıyor.

Projede yer alan iki kat planına sahip 1+1 tipindeki daireler brüt 64.87 metkrekare ile 76.17 metkrekare genişlikleri arasında değişiyor. Üç kat planına sahip 2+1 tipindeki daireler ise brüt 107.02 metrekare, 137.05 metrekare ve 138.02 metrekare olmak üzere üç ayrı genişlik seçeneklerine sahipken iki kat planına sahip 3+1 tipindeki daireler brüt 107.99 metrekare ve 169.10 metrekare genişliklerinde olmak üzere iki seçenekte bulunuyor. 4+1 daireler ise 216.88 metrekare genişliğinde alıcısına sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Metro ve metrobüs hatlarının yanında yer alan Elite Concept projesi, E-5 Karayolu’na 1 dakikalık uzaklıkta yer alırken Bağdat Caddesi’ne yaklaşık 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yaklaşık 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne yaklaşık 8 dakika, Kadıköy’ün merkezine yaklaşık 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yaklaşık 20 dakikalık bir mesafede yerini alıyor.

Fikirtepe Mahallesi, Niyazi Bey Sokak, Tepe Camii yanı, 3416 Ada, 2 Parsel, 34720 Kadıköy / İstanbul adresi üzerinde yer alan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numaralarından birini arayarak ulaşabilirsiniz:

444 9 782

0216 551 27 83 – 84