Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Elite Concept farkı kampanyaya renk katacak

Elite Concept üzerinden hemen teslim ile ev sahibi olmak isteyenlere Şua İnşaat olumlu yanıt verdi. Yakın zamanda kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 konut faizli kredi destek paketleri, Emlak Konut GYO ile önem kazanmıştı. GYO tarafından kampanya ile destek verilen kamu bankaları kararına katılan bir diğer isim Şua İnşaat oldu. COVID-19 salgın hastalığı sonrası geçtiğimiz 1 Haziran Pazartesi itibariyle normalleşme yaşanan Türkiye genelinde kamu bankaları yeni bir girişime imza attı. Alınan karar kapsamında, konut kredi faiz oranları 0,64 üzerine sabitlendi. Gayrimenkul sektörü üzerinde yaşanan ekonomik baskıyı azaltma umuduyla gerçekleştirilen bu girişim daha ilk günden olumlu sonuçlara gebe olmuştur.

Kampanya içeriğinde düşük faiz oranlarının yanı sıra yüzde 10 peşinat ve 12 aya varan ödemesiz dönem alıcılar ve proje sahipleri arasında iyi ilişkiler kurulmasını sağladı. Ayrıca 15 yıl sürmesi beklenen vade imkanları konut sahibi olma umudundan vazgeçenleri yeniden canlandırmıştır. Bir prestij sembolleri arasında adından sıkça söz ettiren Elite Concept projesi, konut kampanyalarında yerini aldı. Konumu itibariyle eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın merkezi haline dönüştüren İstanbul üzerinde hayat bulan proje; İstanbul’un dört bir yanına sahip deniz ve tarihi manzarasını tüm çıplaklığı ile yaşam sakinlerine sunmaktadır. Cephe mimarisinde dünyaca ünlü dizaynın öne çıktığı estetik yapılarda, daireleri çevreleyen balkonlar ve aidatları azaltan doğa dostu akıllı ev konsepti bulunmakta. Tüm güzelliklerin yalnızca bununla sınırlı kalmadığı Elite Concept projesinde; açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri, akıllı ek simgesi haline gelmektedir. 28 yıllık gayrimenkul deneyimlerini başta İstanbul olmak üzere tüm illere dağıtan Şua İnşaat; kamu bankalarının başlatmış olduğu ve Emlak Konut GYO öncülüğünde sağlam zemine sahip olan kampanyaya destek veriyor.

Elite Concept ile hemen teslim akıllı daireler

“Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında” sloganının yer aldığı ve elit konsept söylemiyle hareket eden, Elite Concept konut projesi sizlerle olmaya devam ediyor. Anadolu yakasının tam kalbinde bulunan, eğlencenin ve kültürün, aynı zamanda alışverişin hayat bulduğu Kadıköy Fikirtepe’de sizleri beklemektedir. Yatırımın ve yaşamın merkezi olma özelliği ile dikkat çeken Fikirtepe üzerinde hayat bulan konutlar; 24 katlı 3 blok üzerinden hayata geçirildi. Daire seçenekleri 1+1 üzerinden açılmakla birlikte alıcının tercihine uygun 4+1’e varan daire tipleri bulundurulmaktadır. Toplamda 785 konutun yer aldığı proje genelinde 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları unutulmadı.

Ulaşım adreslerinin kesişim noktası

Kara, deniz, havayolu ve raylı sistem gibi pek çok imkanın sağlandığı proje üzerinde; İstanbul’un farklı noktalarından gelen kişileri aynı alanda buluşturuyor. Gerçek bir kesişim noktası haline dönüşen projede; düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışını gözler önüne seriyor. Anadolu yakasının merkezi lokasyonları arasında yer alan, yerli ve yabancı yatırımcıların ortak noktası haline gelen Copcept’de birçok avantaj kişileri beklemektedir. E-5 karayoluna olan 1 dakikalık mesafesi, metro ve metrobüslerin yanı başında olması gibi öne çıkan avantajları; aynı zamanda Bağdat Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yalnızca 5 dakikalık mesafede bulunması gibi önemli ulaşım imkanları yer almaktadır. Avrasya Tüneli, Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakikalık mesafe, Kadıköy Vapur İskelesi, Moda Sahili ve Kalamış Marina’ya olan artı 2 dakika ile öne çıkıyor. Ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile arasında bulunan 20 dakikalık mesafe, sıkça seyahat etme zorunluluğu bulunanlar için sevindirici bir gelişmedir. Konutların, Akasya AVM üzerine 400 metrelik mesafesi ise kişilerin yalnızca yürüyüş yoluna tekabül ediyor. Ünlü Emaar Square Mall’ın 1 kilometre uzaklıkta bulunduğu proje genelinde birçok eğitim kurumu ve hastane de bulunmaktadır.

Doğayla dost olmayı başaran akıllı evler

Akıllı ev sistemleri sayesinde evinizin yönetimini akıllı tablet ya da telefonlar üzerinden kolayca sağlayabileceksiniz. Doğayla dost olmayı başaran konut projesi, bu dostluğu sürdürme adına akıllı evleri öne çıkarıyor. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulanması, klozet rezervuarlarında kullanılan su ihtiyacı dahilinde; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sularla birlikte doğanın bizlere sunduğu yağmur suları, evlerinizdeki gri su arıtma sistemi sayesinde yeniden sizlere kazandırılıyor. Ortak alanların aydınlatmalarının unutulmadığı ve enerji tasarrufu ile ön plana çıkan projede; aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yarar sağlanmaktadır. Böylece işletme maliyetleri düşürülecek ve fahiş aidat fiyatlarına bir son verilecektir.

Açık teras bahçeleriyle ilk olmanın haklı gururu

Yüzde 75 sosyal donatılar üzerinden tamamlanan konutlar, aynı zamanda peyjaz alanlarında sizleri birbirinden çeşitli tesislere davet ediyor. Kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkuları, çarşı otoparkı ve kapalı otoparkı sayesinde zorunlu ve keyfi ihtiyaçlar kolayca halledilecek. Bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliği bulunan Concept; aynı zamanda bunun haklı gururunu sizlere sunuyor. Blok zeminlerde yer alan çarşı caddelerindeki mağazalar ile sıklıkla ziyaretçiye sebep olacak alan içerisinde; giyimden gıdaya, eczaneden markete, banka şubelerinden ATM hizmetlerine değin birçok ihtiyaç karşılanıyor.

Güneşe karşı yüksek performans sağlayan camlar

Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisinin önde geldiği projede, İstanbul’un dört bir yanını seyretme keyfi sizi başka diyarlara götürecek. Dünyanın en yüksek kulelerinde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları bu konut projesi için tercih edilmiştir. Güneşe karşı evlerinizi sıcaktan, ani parlamalardan ve renk oyunlarından gözlerinizi kurtaracak; daire içerisindeki ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini minimum seviyeye getirecektir. Ayrıca daire içlerinin dışarıdan görünmesine izin vermeyen özel camlar sayesinde perde ihtiyacınız ortadan tamamen kalkıyor. Bu sayede İstanbul’u izlemek uğruna göz sağlığından vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Her odadan balkona ulaşım sağlamak mümkün hale geliyor

Dairelerin etrafını çevreleyen balkonlar sayesinde tüm odalardan manzaraya erişim sağlanabilecek. Yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır görülen bu mimari tasarım, yeniden belirlenen gayrimenkul trendlerine olumlu cevap veriyor. Ferah havayı doyasıya yaşayabilmeniz için özel camların kullanıldığı daire içlerinde manzaranın keyfini doyasıya yaşayın.

Elite Design ile yüksek kaliteli tasarımlar öne çıktı

Mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri Şua Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Elite Design ile tamamlanmıştır. Tasarımda daima farklar yaratan Elite Design, tüm zamanını bu proje için uygun bir şekilde harcadı. Yüksek kalitenin buluştuğu yapılarda özgün tasarımla donatılan daireler, diğer konutlarda kullanılan ve belli bir standart haline gelen C-35 yerine seviyesini yükseltiyor. Sizlerin ve ailenizin huzuru adına, tüm iç donatılar depreme daha çok dayanan C-45 betondan üretilmiştir.

  • Şua İnşaat’a ilişkin diğer haberlere ulaşmak için tıklayınız.