Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Concept Fikirtepe hemen teslim

İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinde Elite Concept Fikirtepe projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Şua İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Söz konusu proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken projede yer alan bloklar yirmi dört katlı olacak şekilde tasarlandı. Elite Concept Fikirtepe projesi bünyesinde 785 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Söz konusu projede yer alan konutlar bulundukları lokasyon itibariyle de dikkat çekiyor. Bahsi geçen konutlar Fikirtepe Mahallesi, Niyazi Bey Sokak’ta konumlandırılmış durumda. Elite Concept Fikirtepe projesi Tepe Camii yanı, 3416 Ada, 2 Parsel’de inşa edildi.

Söz konusu olan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Elite Concept Fikirtepe projesindeki konutların büyüklükleri ise altı farklı plandan oluşacak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde inşa edildi. Bahsi geçen 1+1 konutlar 64 metrekare ile 76 metrekare olarak hayata geçirildi. Projede yer alan 2+1 konutlar da 107 metrekare ile 137 metrekare olarak inşa edilmiş durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 169 metrekare olarak belirlendi. Projede bulunan 4+1 konutlara gelecek olursak onlar da 216 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteren fiyatlarla ücretlendirilmiş durumda.

Projede yer alan 1+1 daire tipindeki konutlar 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Elite Concept Fikirtepe projesindeki 2+1 konutlar 965 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 530 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 400 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirildi.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 549 827 46 69