Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Elite Concept tarihi fırsatlara devam ediyor

Elite Concept tarihi konut kampanyasındaki yerini koruyor. İnşaat sektöründe 28 yıllık deneyimini tüm Türkiye geneline aktaran Şua İnşaat, yeni nesil projeleriyle adından söz ettirmeye devam etmektedir. Kamu bankaları öncülüğünde 1 Haziran 2020 tarihinden bu yana aktif olan düşük faizli konut kredisi kampanyasına desteklerin sürdürüldüğü süreçte; Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe konumuyla dikkat çeken konut projesinde ekonomiye verilen destek sürüyor.

Yeni ödeme seçeneklerinin aktif olduğu döneme ilişkin konut projesinde yüzde 10 peşinat ve 12 aya kadar ödemesiz dönem başladı. Ayrıca 15 yıla kadar vade imkânı bulunan konut projesinde 0.64 faiz oranlı ödemeler sizleri beklemektedir. Fikirtepe’de açık teraslı bahçeleriyle bir ilki yaşatan Şua İnşaat, dünyaca ünlü camlarla dizayn edilmiş özel konut projesinden kişileri ev sahibi yapmak için hazır.

Elite Concept kampanyasında devam kararı

Dünyayı olumsuzluğa sürükleyen yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı sonrası Türkiye’de başlayan normalleşme süreci devam ediyor. Ülke ekonomisine ve duraksayan gayrimenkule yeniden destek olmak amacıyla çıkılan yolda, kamu bankaları öncülüğünde yeni bir girişim başlatıldı. Birinci el konutlarda faiz oranlarının yüzde 0.64’e kadar düştüğü görülürken, tarihi konut kampanyaları ardı ardına duyuruldu.

Konut sahibi olmak isteyenlerin yanında olan Şua İnşaat, “Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında” sloganıyla Elite Concept projesini öne çıkarıyor. Akıllı ev konsepti ile dikkat çeken bu yeni nesil yapılardan ev sahibi olmak artık çok daha kolay.

Elite Concept proje özellikleri

Oturuma hazır bir konut projesi olan Elite Concept, adeta Anadolu yakasının kalbini oluşturmaktadır. Tüm eğlenceyi, kültürü, alışverişi ve yatırımı yakından takip etmenize olanak veren konutlar, kişileri prestij bir yaşama hazırlıyor. 3 blok üzerinden oluşturulan konut projesinde 24 katlı yapılar oldukça dikkat çekici olarak Kadıköy’de parlamaya devam etmektedir. 1+1 daire seçeneklerinin 4+1’e kadar uzandığı projede, toplamda 758 konut, 26 ticari ünite ve sosyal donatı fırsatlarını da unutmamak gerek.

Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisinin kullanıldığı yapılar, İstanbul manzarasının keyfini tamamen çıkarmaya yarıyor. Kesintisiz bir şekilde evin içine giren tüm manzara, dünyanın en yüksek kulelerinde kullanılan Amerikan menşeli Guardin markası sayesinde gerçekleşmektedir. Markanın reflekte camlarının tercih edildiği bu eşsiz yapılarda, güneşe karşı yüksek performansın da gösterildiği görülüyor. Evlerin içini yakıcı sıcaktan koruyan reflekte camların, aynı zamanda daire içerisindeki ısı ve morötesi ışığı da dengelediği bilinmekte. Güneş enerjisinin en aza indirgendiği daire içlerinde maksimum aydınlık yeni ev sahiplerini tatmin etmektedir.

Projeyi öne çıkaran bir diğer yapısal özellik ise daire etrafını çepçevre saran balkonlar. Her odadan balkona çıkışı bulunan bu eşsiz tasarımlı yapılar, yüksek katlı projelerin arasında eşine az rastlanır olmayı sürdürüyor. Bu sayede temizliğin kolaylaştığı, hava almanın en üst düzeye tırmandığı ve manzara keyfinin sonuna kadar yaşandığı daireler, alıcılarını başka bir seviyeye taşımaktadır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Elite Concept projesinin yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarından oluşmaktadır. Sosyal donatılar içinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, süs havuzları, cafe, koşu ve yürüyüş parkurları yaşam sakinlerini mutlu etmeye devam ediyor. Çarşı otopark ve kapalı otopark sayesinde araçların güvenliği maksimum düzeye çıkarken bölge içerisindeki çarşı cadde mağazaları kişileri ayrıca tatmin etmektedir. Bölgenin kendi içerisinde yer alan açık teras bahçeleri konut projesine prestij kazandırmaya devam ederken; cadde üzerindeki mağazalar her türlü isteğe yanıt vermekte gecikmiyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Kara, deniz, havayolu ve raylı sistem gibi birçok ulaşımın kesişim noktasında yer alan konutlar; Anadolu yakasının merkezi lokasyonları arasında yer almaktadır. Bu sayede yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran Kadıköy Fikirtepe bölgesi, projeyi bir nevi geleceğe yatırım olarak dönüştürmektedir. E-5 karayoluna 1 dakikalık mesafesi bulunan konutların, metre ve metrobüsün yanı başında olması dikkat çekiyor. Bağdat Caddesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakikalık mesafesi; Avrasya Tüneli ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakikalık mesafesiyle adeta yarışmaktadır. Ayrıca dikkat çeken yakın mesafeler arasında; Kadıköy Vapur İskelesi, Moda Sahili, Kalamış Marina, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Akasya AVM ve Emaar Square Mall konutların önemini bir kez daha ortaya koymuştur.

Diğer konut kampanyalarına göz atmak için tıklayınız.