Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Elite Concept’in örnek daireleri görücüye çıktı

Şua İnşaat tarafından İstanbul, Kadıköy, Fikirtepe’de inşa edilen Elite Concept projesinde yer alan örnek daireler görücüye çıktı.

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesindeki 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireleri hazır.

Elite Concept projede yer alan dairelerin 2018 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Elite Concept projesindeki 2+1 ve 3+1 örnek dairelerdeki mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlanıp üretiliyor.

24 katlı 3 blokta toplam 785 adet daire ve 26 ticari ünitenin yer aldığı Elite Concept projesinde 1+1 tip daireden 4+1 tip daireye kadar değişen ve 65 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki daireler yer alıyor.

Yüzde 75’i sosyal alan ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor.

Elite Concept projesi E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika yer alıyor.