Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe’de, Şua İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept projesinde yeni bir kampanya başlatıldı.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda olan konut projesinde, 36 ay süresince sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede buna ilaveten kişiye özel ödeme planları da bulunuyor.

Elite Concept projesi konut tipleri

Konut projesinde; 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 65 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 637 bin TL’den, 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 920 bin TL’den, 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 1 milyon 460 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki dairelerin satışı tamamlanmış durumda bulunuyor.

Elite Concept projesi sosyal donatı özellikleri

Toplam 24 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen konut projesinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde, ısı pay ölçer ve balkon da yer alıyor.

Konut projesinde, blokların çatılarına yerleştirilecek güneş panelleri sayesinde ısı tasarrufu yapılması hedefleniyor.

Elite Concept projesi nerede yükseliyor?

Merkezi konumuyla dikkat çeken konut projesi, tüm ana arterlere oldukça yakın bir noktada yükseliyor. E-5 otoyoluna yakın noktada konumlanan proje; metro, metrobüs, TEM Otoyolu, Üsküdar ve Kadıköy’e kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

Cam balkonuyla dikkat çeken konut projesi, Niyazibey Sokak Tepe Camii Yanı 3416. Ada 2. Parsel Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 9 782 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.