Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Elite Concept’te Anneler Günü’ne özel tatili hediyesi

Şua İnşaat tarafından İstanbul’un Anadolu yakası, Kadıköy, Fikirtepe’de inşa edilen Elite Concept projesinde “Anneler Günü” kampanyası başlatıldı.

Elite Concept projesinde Anneler Günü için annelere özel 15 bin TL indirim fırsatı sunulurken ayrıca iki kişilik Kapadokya tatili de hediye ediliyor.

Şua İnşaat Elite Concept projesinde bunların dışında ayrıca 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da bulunuyor. 20 Mayıs Pazar gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında kişiye özel ödeme seçeneklerine de yer veriliyor.

2018 yılı Temmuz ayında daire teslimlerine başlanacak olan Elite Concept projesinde 24 katlı 3 blokta toplam 785 adet daire ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 1+1 daireden 4+1 daireye kadar değişen tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Elite Concept projesi E-5 karayoluna 1 dakika, metro ve metrobüsün yanı başında, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.