Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Elite Concept’te Bayram ve Babalar Günü’ne özel kampanya

Şua İnşaat tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Kadıköy, Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’ne özel kampanya başladı.

Elite Concept projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’ne özel başlatılan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek 120 ay 0,98 faiz oranı ile kredi veya 60 ay vade yüzde sıfır faiz imkanının dışında ayrıca 5 bin TL değerinde elektronik eşya hediye çeki
hediye ediliyor.

14 Haziran ile 30 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak 120 ay vade ve yüzde 0,98 faizli kredi ile daire sahibi olma fırsatı sunulurken başka bir alternatif ödeme seçeneği daha sunuluyor. Diğer ödeme seçeneğinde ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Elite Concept projesinde ayrıca 5 bin TL değerine sahip elektronik eşya hediye çeki de veriyor. Kişiye özel ödeme seçeneğinin de yer aldığı Elite Concept projesinde daire teslimlerine ise 2018 yılı Temmuz ayında başlanıyor.

Elite Concept projesi 24 katlı 3 blokta toplam 785 adet daire ve 26 adet işyerinden meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı tip ve büyüklüklerdeki dairelere yer veriliyor.

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept projesi Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Elite Concept projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor.