Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim

İstanbul ilinin sevilen ilçelerinden biri olan Kadıköy’de Elite Concept projesi hayata geçirildi. Şua İnşaat firması tarafından yaşama kazandırılan proje alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantajlı olarak görülüyor.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Elite Concept projesi bünyesinde 785 adet konut, 26 adet de ticari ünite barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Elite Concept projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 64 metrekare ile 169 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projedeki Kadınlar Günü’ne özel kampanya nedir?

Elite Concept projesinde kadınlar gününe özel bir kampanya başlamış durumda. Şua İnşaat tarafından başlatılan kampanya dahilinde konut sahibi olmak isteyen kadınlara özel yüzde 20 indirime ek olarak 8 bin TL ekstra indirim mevcut. Bu kampanya 8-15 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Elite Concept projesindeki 1+1 konutlar 637 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 dairelerin fiyatları ise 965 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar da 1 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutlar hemen teslim durumunda bekliyor.