Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Elite Concept’te ramazan indirimi

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe’de, Şua İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept konut projesi, toplam 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesinde, ramazana özel bir ödeme kampanyası başlatıldı.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunan konut projesinde, yüzde 11 indirime ek 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları da mevcut.

Elite Concept projesi konut tipleri

3 bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 785 adet konut ve 26 adet ticari ünite yer alıyor. Blokların 24 katlı olduğu konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesindeki dairelerin tapuları, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Konut projesindeki 1+1’ler 589 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1’ler 890 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler ise 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Elite Concept projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın bir noktada yükseliyor. Konut projesi; eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor.

E5 karayoluna 1 dakika uzaklıktaki proje, metro ve metrobüse de oldukça yakın. Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta yer alan Elite Concept konut projesi, Niyazibey Sokak Tepe Camii Yanı 3416. Ada 2. Parsel Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 444 9 782